Barion Pixel

Tervezhető árazás

Odoo ERP rendszer
  32 /hó
Odoo Online csomag 
Ajánlott kb. 5 felhasználóig vagy
5 000 napi látogatóig*
Dinamikus rendszertárhely**
1 db automatikus biztonsági mentés

INDÍTÁS MOST (15.0 verzió) 
További elérhető verziók

* A felhasználók száma nem korlátozott, de az optimalizált erőforrás limitált.
Extra erőforrás €16/db/hó erőforráscsomagonként érhető el.

Magyar NAV kompatibilis számlázást a hungarodo piactéren megtalálható külső fejlesztők appjaival lehet könnyedén megoldani. 

 • Tesztrendszer Tesztrendszer indítás  €16/hó

  Javasolt, de nem kötelező, kivéve Támogatási és Fejlesztői eszközök előfizetés mellett.

 • Fejlesztői eszközök. €8*/hó

  SSH hozzáférés, webshell stb. 

 • Extra erőforrás egység  €1/nap - €16/hónap

  Kb. extra 5-10 user vagy annak megfelelő egyéb terhelés számára

 • Stand by  €4/hónap

  Foglalt tárhely fizetendő

 • Tárhely €0.2/GB/hó

  Saját és rendszerfájlok tárolásához.

 • Extra havidíjas appok a Hungarodo Marketplace-ről Változó/hó

  Saját Odoo példányból egy kattintással telepíthető appok. Folyamatosan bővülő lista.

 • Támogatás  Egyedi ajánlat alapján

  Partnereken keresztül: Partnerek listája

Az Odoo rendszer moduláris felépítésű, ez teszi lehetővé a rugalmas testreszabást. Már maga az alaprendszer is modulokból épül fel, külső appok hozzáadása nélkül is. Alap appok például az Értékesítés, CRM, Beszerzés, vagy Raktár. További részletek az Odoo appok oldalon. 

Az Odoo platform biztonságos üzemeltetése és a teljeskörű rugalmasság miatt a hungarodo-n elérhető appokat 4 különböző kategóriába soroltuk:


  • Az Odoo S.A által fejlesztett a Community alaprendszer részét képező ingyenes appok Ingyenes

   Korlátozás nélkül elérhetőek az adott verzión megjelent appok, kb 40-50 db

 • Az Odoo Community Association (OCA) által fejlesztett ingyenes appok Ingyenes

  Több ezer elérhető app, a hiányzókat kérésre 48 órán belül általánosan és véglegesen elérhetővé tesszük.


 • Hungarodo piactéren elérhető appok Havidíjas vagy Ingyenes

  Piactéren elérhető ingyenes és havidíjas appok, mint például magyar NAV kompatibilis számlázó app. 

  • Külső forrásból származó appok Ingyenes*

   Például saját fejlesztésű, vagy máshol megvásárolt appok. Fejlesztői eszközök előfizetés szükséges.


Mit kell tudnom a verziókról és azok váltásáról?

A hamarosan elérhetővé váló havidíjas Automatic Upgrade Assistance, azaz verzióváltási támogatási szolgáltatásunk lényege, hogy előfizetőink rendszerét mindig még gyárilag támogatott, biztonságos verzión futtatjuk, illetve arra frissítjük. Később várhatóan lehetőség lesz mindig a legfrissebb verzióra történő frissítésre is. 

Ezzel a korábban kb. évente jelentkező jelentős, átlagos kb. €2000-€3000 költséget csökkentjük előfizetőink számára. Új előfizetés esetén csak éves előrefizetés esetén érhető el a szolgáltatás ha azonnali upgrade-re van szüksége az ügyfélnek.

Az alaprendszeren kívüli appok frissítését külön díjért cserében vállaljuk, de amennyiben azok elérhetőek az új verzióra és a verzióváltást segítő segédszoftverek is rendelkezésre állnak (jellemzően az eredeti fejlesztőtől vagy a közösségtől), akkor azokat ingyenesen upgradeljük. 


  • Az Odoo S.A által fejlesztett a Community alaprendszer részét képező ingyenes appok €32/appcsomag/hónap

   Korlátozás nélkül elérhetőek az adott verzión megjelent appok. Appcsomag például a CRM, vagy Raktár, ami sok mini appból épül fel. 


 • Hungarodo piactéren elérhető appok €16*/100 sor programkód vagy Ingyenes

  Piactéren elérhető appok fejlesztői számára javasoljuk az ingyenes feltétel biztosítását, amit várhatóan a minőségbiztosítás miatt kötelezővé teszünk a jövőben. 

  • Külső forrásból származó appok €16*/100 sor programkód

   Javasoljuk az eredeti fejlesztőtől való új verzió beszerzését, mert ebben az esetben az egyedi listaárnál kedvezőbb az ilyen appot is tartalmazó rendszer verzióváltása. Ha nem érhető el, akkor sor alapján kalkuláljuk az árat. 


  Megoldásunkkal lehetőség van csak a ténylegesen használt appok upgradelésével alacsonyan tartani az upgrade költséget. Azaz upgradelés előtt listázzuk a telepített appokat és az ingyenesek mellett automatikus díjbecslést is nyújtunk. Így ki lehet vonni az upgrade-ből a nem szükséges appokat, amivel csökken az upgrade díja, de az adatok az adatbázisban és az Odoo felületen egy megtekintő nézetben upgrade után is elérhetőek lesznek, csak a speciális funkciók nem. Ez akkor célszerű, ha például korábban az adott verzión valamilyen funkciót egy bizonyos appal oldottak meg, de az új verzión arra már nincs szükség, vagy másik, akár új vagy ingyenes appal is elérhető az a korábbi funkció. Ekkor a régi appot célszerű kivonni az upgrade listából és sikeres upgrade után az új appot feltelepíteni. 

Ahogyan a verzióváltást, úgy az üzemeltetést is megnehezítik a külső forrásból származó appok. Ahogy a mobiltelefonra külső forrásból telepített alkalmazás nagyon fontos feladatot láthat el, úgy a nem kellőképpen ellenőrzött app problémát is jelenthet. Ezért kell ezt a típusú appot külön kezelnünk üzemeltetés és verzióváltás szempontjából. 

Belátható, hogy a több, mint 16.000 elérhető appot minden kombinációban lehetetlen kitesztelni, ezért nem lehetséges érte felelősséget vállalni. Ezek azonban olyan hasznos alkalmazások amelyeknek használatával nagyon gyorsan testre lehet szabni az Odoo-t és a Hungarodo-t. Ezzel rengeteg fejlesztési időt és költséget megtakarítva, ezért támogatjuk ezek használatát, de speciális verzióváltási feltételek mellett. 

A Hungarodo platform egy önkiszolgáló rendszer, de e mellett van lehetőség egyéb testreszabott szolgáltatások vásárlására is, jellemzően partnereinktől.

Az oldalon feltüntetett árak nettó, áfa nélküli árak, amelyek az ingyenes Community verzióra vonatkoznak. Az Enterprise változat használata esetén további licensz díj fizetendő az Odoo S.A. részére. 

Tervezhető árazás

Odoo ERP rendszer
  32 /hó
Odoo Online csomag 
Ajánlott kb. 5 felhasználóig vagy
5 000 napi látogatóig*
Dinamikus rendszertárhely**
1 db automatikus bizontsági mentés

INDÍTÁS MOST (15.0 verzió) 
További elérhető verziók

* A felhasználók száma nem korlátozott, de az optimalizált erőforrás limitált.
Extra erőforrás €16/db/hó erőforráscsomagonként érhető el.