Barion Pixel

Mi az a Hungarodo?

A Hungarodo alapját az Odoo ERP rendszer adja. Mi ezt a világszinten használt vállalatirányítási rendszert "magyarosítjuk" folyamatosan. A gyorsan fejlődő szoftver miatt ez sosem lehet teljeskörű, de egyre több hazai sajátosságra van megoldásunk, pld számlázás, MNB árfolyamok. 

Mi az az Odoo?

Az Odoo (https://www.odoo.com/) egy nyílt forrású vállalatirányítási szoftver, amit több, mint 5 millió felhasználó használ örömmel naponta. A nyílt forrás teszi lehetővé, hogy ne csak a gyártó, hanem bárki használhassa és kedvére módosíthassa a szoftvert 

Odoo indítása most

Mi az az ERP?

A vállalatirányítási rendszer régen a nagyvállalatok kiváltsága volt. A digitalizációnak hála ma már a közepes vállalatok mellett az induló vállalkozások számára is elérhetővé vált. A sok különböző, "sziget-jellegű" szoftver helyett egy központi rendszerrel egyszerűsíthetik a vállalkozók a mindennapi adminisztrációt és ezzel időt és pénzt takaríthatnak meg.

Odoo indítása most

Mi az a Hungarodo platform?

A Hungarodo platform egy felhő szolgáltatás, ahol a hungarodo, azaz a magyarosított Odoo fut. Nem kell szoftvert letöltenie vagy telepítenie, sem szerverről gondoskodnia, de akár saját programkóddal is testre szabhatja a Hungarodo által biztosított Odoo futtatásra optimalizált környezetben saját üzleti szoftver példányát. Nincs vendor lock-in, azaz bármikor dönthet úgy, hogy máshol folytatja és nem csak az adatait, hanem a működő rendszerét mozgathatja.*  Sőt, meglévő rendszerével is beköltözhet.

Odoo indítása most

Önkiszolgáló rendszer

Leírások és videók alapján pl. más számlázó vagy CRM szoftver felhasználói szintű ismerete alapján a rendszer néhány óra alatt  beállítható és használható, azonban teljeskörű bevezetést és tanácsadást a vállalkozások és az Odoo komplexitása miatt csak becsült óraszám alapján, óradíjas alapon nyújtunk.

Odoo indítása most


Egyszerűsítse a növekedést!