Barion Pixel

Megfelelő szoftver nélkül káosz van.

Egy jó app segíti a mindennapi tevékenységeket.

We are Digital Agency
Odoo

Az Odoo magyarul hungarodo

Az Odoo-ban szinte mindenre van egy app, amivel az általános vagy akár speciális feladatok egyszerűsíthetők. 

Ezek az appok egymással is össze vannak kapcsolva, ennek köszönhetően az Odoo úgy növekszik, ahogy a vállalkozása és nincs szükség másik alkalmazásra. Szoftvercsomag

Miért kiemelkedő az Odoo?

Kiváló munkatársak kiváló szoftvert érdemelnek, amely támogatja a munkájukat és nem nehezíti.

Logikus felépítés

Mindent ott talál, ahol elsőre keresné. Ezzel csökken a frusztráció és a betanítás. 

Egységes, központi adatok

Nincs duplikáció, minden elsőre a helyére kerül és azonnal (újra)hasznosítható. 

Nincs időrabló kattintgatás

Az appok integráltságának köszönhetően nincs felesleges adminisztráció, az Odooban történő munkavégzés maga a feladatok gyors megoldása és annak mindenki számára átlátható adminisztrációja egyben. 

Belső és külső integrációk 

Napról napra jellennek meg új lehetőségek és kihívások, akár új szoftverek vagy törvényi szabályozások, ezért elengedhetetlen, hogy külső szolgáltatássokhoz kapcsolódjunk.

De pontosan azért, mert ennyi "külső integrációra" van szükség, egyik cég sem engedheti meg magának hogy az alapfolyamataira is többféle szoftvert használjon, pl: CRM-et ügyfélkezelésre, raktárkezelőt a nyilvántartásra, pénzügyi szoftvert a számlázásra, mert azok összekapcsolása nélkül nem csak a vállalatvezetés, hanem a napi munka is vakrepülés és ezek utólagos integrálása hatalmas kihívás. 

 

Rugalmasság

Az Odoo-ban lépésről lépésre kapcsolhatja be a szükséges, egymással integrált funkciókat.
A rugalmas alaprendszer lehetővé teszi a szükséges külső integrációk alkalmazását. Például a magyar NAV számlázás, a Barion fizetési szolgáltatás, vagy a GLS csomagküldő platform integrálását.  


Odoo modulok megismerése

Kiemelkedő felhasználói élmény

A siker a munkatársakon múlik. A napi munkavégzést nagyon nagy mértékben a használt szoftver minősége befolyásolja. 

A másik oldalon pedig az ügyfélélmény és ügyfélelégedettség van, amely akár az önkiszolgáló felületek, a digitalizált tudás és ügyfélszolgálat minőségén keresztül fejleszthető.

Mindez az Odoo modulokkal egyszerű!

Az Odoo támogatja a növekedésben


Bizonyos szoftverek akadályozhatják a fejlődésben, az Odoo-ban azonban kész, vagy könnyen testre szabható megoldásokat találhat a meglévő vagy a fejlődés során megjelenő problémákra.
Az Odoo az új munkatárs

Az Odoo-ban ugyan nagyon könnyű új munkatárs toborzása, kiválasztása, beléptetése, oktatása és bevonása a feladatokba pl a HR moduloknak köszönhetően, de sok esetben a mellett, hogy az adott terület szoftvereivel versenyképes funkciókat nyújt, a minőségének köszönhetően az adott terület szakembere nélkül is jól működtethető. 
A fenti példánál maradva az Odoo támogatásával, ahelyett, hogy a megfelelő HR szakembert megkeresnénk, aki kiválasztja a neki tetsző HR szoftvert, bármelyik agilis munkatársunk alkalmas lehet a HR feladatok ellátására a megfelelő modulok bekapcsolását követően. Mindezt olyan minőségben, hogy a HR folyamatban résztvevők kiemelkedő "ügyfélélményével" az employee brandinget is támogatja. 

Ez a gyors és átlátható működés a legtöbb üzleti területre, feladatra és Odoo modulra is igaz, legyen szó a projektmenedzsmenttől a beszerzésen át a számlázásig bármiről.


Odoo modulok megismerése