Ahoy

Üdv a fedélzetről

Kihajóztunk

Felvontuk a horgonyokat, vízre szállt a Hungarodo!

Okééé, de mi is az a Hungarodo?

Röviden: hazai viszonyokra igazított Odoo (https://www.odoo.com/).

Kicsit hosszabban: felhő és platform szolgáltatás (SaaS & PaaS), vagy PASAS, ahogy házon belül hívjuk. Használható rajta az Odoo "úgy, ahogy van", de megoldásokat nyújt technikaibb felhasználóknak is, akik maguk szeretnék kezelni az Odoo példányaikat (SSH elérés, egyedi kódok stb.).

Még hosszabban: lesz majd mindenféle leírás, dokumentáció, poszt a funkciókról, vízióról, misszióról és sok egyébről, most csak rögzíteni akartuk a hajónaplóba a tényt, hogy elindultunk.

Hosszú út van mögöttünk, és hosszú út áll még előttünk.

Több évnyi tapasztalattal a hátunk mögött, sok hónapnyi erőfeszítés után értünk el most ide, hogy egyáltalán vízre mertük bocsátani.

Van még bőven teendő, mire elérjük azt a végletekig automatizált, kontrollált, tesztelt állapotot, amit szeretnénk nyújtani a hajóskapitányoknak, tiszteknek, matrózoknak, horgászoknak, tutajosoknak, ladikosoknak, vízibicikliseknek és mindenkinek, aki vízre merészkedik, legyen az sós, édes, robajló, álló, viharos vagy épp nyugodt.

Szóval egyelőre még béta módban vagyunk, próbálgatjuk a vitorlákat, ellenőrizzük a puskaport, jegyeket még nem árulunk, de vállalkozó kedvűeket már felveszünk a fedélzetre, szét lehet nézni.

Most ennyi, zárjuk le ezt a fura 2020-at, verjünk csapra egy rumos hordót, és jöjjön 2021! 

üdv, g

Ahoy
Hungarodo Team 2020. december 31.
Share this post
Címkék
Archiválás
Árváltozások / Price changes